Наслов:

ДИРИГЕНТОТ Е НАЈОДГОВОРЕН ЗА ЗВУКОТ НА АНСАМБЛОТ

Бисера Чадловска - диригент

Издадено на: 30.05.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Бисера Чадловска

Клучни зборови:
2007 Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат