Наслов:

ЗУБИН МЕХТА ЕКСКЛУЗИВНО ЗА „УТРИНСКИ ВЕСНИК“

прекрасни сеќавања од својот прв концерт во Скопје,

Објавено на: 24.05.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Зубин Мехта

Клучни зборови:
Тина Иванова 2007

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат