Наслов:

СТАРО-НОВИОТ ЗВУК НА „ГОТАН ПРОЏЕКТ“

концерт на францускиот бенд „Готан проџект“

Издадено на: 24.05.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
„Готан проџект“

Клучни зборови:
„Готан проџект“ „Оф-фест“ 2007 Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат