Наслов:

„РИГОЛЕТО“ СО МОЌНИ ВОКАЛИ

За „Риголето“ на Мајските оперски вечери со Марк Холанд во насловната улога и Ана Дурловски како Џилда)

Објавено на: 22.05.2007
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Риголето“ - Џузепе Верди
Учесници:
МОБ, Марк Холанд, Ана Дурловски, Нина Најденова, Ивица Шариќ, Ирена Кавкалеска, Јосип Шего
Забелешка:
За „Риголето“ на Мајските оперски вечери со Марк Холанд во насловната улога и Ана Дурловски како Џилда)

Клучни зборови:
Ивица Шариќ Елени Новаковска МОБ Ана Дурловски 2007 Јосип Шего Ирена Кавкалеска Нина Најденова Марк Холанд

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат