Наслов:

БЛЕСКАВО ОД АНА ДУРЛОВСКИ И МАРК ХОЛАНД

„Риголето“ од Џузепе Верди

Издадено на: 18.05.2007
Автор: Трена Јорданоска
Периодика: Дневник
Број: 3368 | Страна: 19

Учесници:
МОБ, Марк Холанд, Ана Дурловски, Џефри Стјуард, Ивица Шариќ, Ирена Кавкалевска, Јосип Шего, Нина Најденова
Забелешка:
„РИГОЛЕТО“. МАКЕДОНСКА ОПЕРА и БАЛЕТ

Клучни зборови:
2007 Ана Дурловски Ивица Шариќ Ирена Кавкалевска Јосип Шего Марк Холанд МОБ Нина Најденова Трена Јорданоска Џефри Стјуард Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат