Наслов:

ГОЛЕМА ФИГУРА ВО МУЗИЧКАТА ИСТОРИЈА

Концертот на маестро Мехта - еден од најзначајните настани на македонската култура

Објавено на: 14.05.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Израелска Филхаармонија, Зубин Мехта

Клучни зборови:
2007 Зубин Мехта Израелска Филхаармонија Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат