Наслов:

АТРАКТИВНА „ИТАЛИЈАНКА ВО АЛЖИР“

35. "Мајски оперски вечери" почнаа на платото пред МОБ

Објавено на: 11.05.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„Италијанка во Алжир“ од Ѓоакино Росини
Учесници:
МОБ, Саша Николовски-Ѓумар, Благој Нацоски, Сања Анастасиа, Игор Дурловски, Горан Начевски и Александра Лазаровска,

Клучни зборови:
Горан Начевски и Александра Лазаровска Саша Николовски-Ѓумар Благој Нацоски Игор Дурловски Тина Иванова МОБ 2007 Сања Анастасиа

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат