Наслов:

УБАВИ ЗВУЦИ НА ЕДНО МИСТИЧНО ВРЕМЕ

Топчестата флејта во рацете на Даутовски

Издадено на: 21.04.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
„Си заљубив едно моме“, „Не си го продавај Кољо Чифликот“, “Со маки сум се родила“ или најпознатата, омилена кај публиката „Ој Јано, Јано“,
Учесници:
„Квартетот Драган Даутовски“, Драган Даутовски, Александра Поповска, Ратко Даутовски, Бајса Арифовска

Клучни зборови:
„Квартетот Драган Даутовски“ 2007 Александра Поповска Бајса Арифовска Драган Даутовски Ратко Даутовски Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат