Наслов:

ВИРТУОЗИТЕТОТ Е УСПЕХ

Костадин Богданоски, кој своевремено го нарекуваа македонскиот Паганини

Објавено на: 18.04.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Костадин Богдановски

Клучни зборови:
Тина Иванова 2007 Костадин Богдановски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат