Наслов:

РИГОЛЕТО – МОБ

Вердиевата опера ”Риголето” имаше премиера во обновена верзија

Издадено на: 17.04.2007
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
Вердиевата опера ”Риголето”
Учесници:
МОБ, Нина Најденова, Живојин Трајановиќ, Марија Пупучевска, Карло Палески, Нико Исаков, Ана Дурловски, Серџо Панајиа, Игор Дурловски, Невен Силјановски, Ирена Кавкалеска
Забелешка:
Вердиевата опера ”Риголето” имаше премиера во обновена верзија

Клучни зборови:
2007 Ана Дурловски Елени Новаковска Живојин Трајановиќ Игор Дурловски Ирена Кавкалеска Карло Палески Марија Пупучевска МОБ Невен Силјановски Нико Исаков Нина Најденова Серџо Панајиа

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат