Наслов:

„ТЕШКОТО“ ПОВТОРНО ВО КОНКУРЕНЦИЈА ЗА РЕМЕК-ДЕЛО

Македонија и Унеско

Издадено на: 14.04.2007
Автор: Невена Поповска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
„Танец“,
Учесници:
„Танец“, УНЕСКО

Клучни зборови:
2007 Невена Поповска Танец УНЕСКО

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат