Наслов:

НЕОЛИТСКАТА ТОПЧЕСТА ФЛЕЈТА ПРОЗВУЧЕ ВО „МАЛА СТАНИЦА“

промовирана праисториската топчеста флејта

Издадено на: 14.04.2007
Автор: Катерина Богоевска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Драган Даутовски,

Клучни зборови:
2007 Драган Даутовски Катерина Богоева

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат