Наслов:

ЗАБОРАВЕН ЈУБИЛЕЈ

Сојузот на музички уметници на Македонија

Објавено на: 05.04.2007
Автор: Н.Н.
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Сојузот на музички уметници на Македонија

Клучни зборови:
2007 Сојузот на музички уметници на Македонија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат