Наслов:

„ОЛИСТАКЛОФОН“ Е УНИКАТЕН, АВТОРСКИ ИНСТРУМЕНТ

Оливер Јосифовски Ќе изведувам оригинален музички материјал

Објавено на: 04.04.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Оливер Јосифовски, „Денови на македонска музика“

Клучни зборови:
Денови на македонска музика Тина Иванова 2007 Оливер Јосифовски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат