Наслов:

ОД ДРУГ СВЕТ ЌЕ ЧУЕШ ГЛАС

Драган Даутовски

Објавено на: 02.04.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Драган Даутовски, „Драган Даутовски Квартет“. „Денови на македонска музика“

Клучни зборови:
Драган Даутовски Тина Иванова 2007 „Драган Даутовски Квартет“. „Денови на македонска музика“

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат