Наслов:

ОВАЦИИ ЗА ПРВИОТ МАКЕДОНСКИ РЕКВИЕМ

ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА

Објавено на: 01.04.2007
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
„Балкан реквием“ на композиторот Ристо Аврамовски,
Забелешка:
ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА

Клучни зборови:
Ристо Аврамовски Ангелина Димоска 2007

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат