Наслов:

МЕ ИНСПИРИРАШЕ ИСТОРИЈАТА НА БАЛКАНСКИТЕ ВОЈНИ

Ристо Аврамовски за премиерната изведба „Балкан реквием“

Издадено на: 30.03.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„Балкан Реквием“, Ристо Аврамовски
Учесници:
Ристо Аврамовски, ДНММ, Игор Дурловски,

Клучни зборови:
2007 ДНММ Игор Дурловски Ристо Аврамовски Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат