Наслов:

УСПЕШНА ЕВРОПСКА ТУРНЕЈА НА КИТАНОВСКИ И „ЧЕРКЕЗИ“

На последната турнеја низ Европа

Издадено на: 26.03.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Тони Китановски, Иван Бејков, Александар Секуловски, “Черкези”

Клучни зборови:
“Черкези” 2007 Александар Секуловски Иван Бејков Тина Иванова Тони Китановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат