Наслов:

ВЕРУВАМ ВО ЕВОЛУЦИЈА, НЕ ВО РЕВОЛУЦИЈА

Огнен Анастасовски Идејниот творец на „Беј д фиш“

Издадено на: 09.03.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Огнен Анастасовски

Клучни зборови:
2007 Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат