Наслов:

РАДИКАЛНА ПРЕТСТАВА, ПАМЕТНО РЕШЕНА

ПО ИЗВЕДБАТА НА „ДОРОТИ“ ВО ХАМБУРГ

Објавено на: 09.03.2007
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
„Дороти“
Учесници:
МОБ, Милена Арсовска, Александра Лазаровска и Десанка Поп Георгиева. Свират виолинистката Андријана Јаневска, обоистката Надица Радиќ и пијанистката Јанинка Невчева
Забелешка:
ПО ИЗВЕДБАТА НА „ДОРОТИ“ ВО ХАМБУРГ

Клучни зборови:
Јанинка Невчева Милена Арсовска Ангелина Димоска Александра Лазаровска 2007 Андријана Јаневска Десанка Поп Георгиева Надица Радиќ

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат