Наслов:

ХАЏИМАНОВ ЌЕ СЕ ЗБОГУВА ОД СКОПЈЕ, АМА НЕ И ОД ЉУБОВТА

Зафир Хаџиманов ја донесе одлуката во Скопје да го направи својот концерт за збогум.

Објавено на: 09.03.2007
Автор: Јасминка Павловска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Зафир Хаџиманов

Клучни зборови:
Зафир Хаџиманов Јасминка Павловска 2007

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат