Наслов:

01.03.2007


Издадено на: 08.03.2007
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Број: 2336 до 2648 | Страна: 16

Програма:
“Ова е модерно” од членовите на “Њу арт клуб” компанијата Том Роден и Ана Вилијамс
Учесници:
Биљана Тантуровска, „Рендом денс“, „Кендуко денс“, Шивон Дејвис,

Клучни зборови:
2007 Емилија Џипунова

нема скениран примерок