Наслов:

ПОЛОВИНА ТВОРЕШТВО ЧЕКА ДА ПРОЗВУЧИ

МУЗИКА НА ХАРТИЈА

Објавено на: 27.02.2007
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
„Ташула“ и „Лидија од Македонија“
Учесници:
СОКОМ, Оливер Арсовски, Сони Петровски
Забелешка:
МУЗИКА НА ХАРТИЈА

Клучни зборови:
Ангелина Димоска Сони Петровски СОКОМ 2007 Оливер Арсовски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат