Наслов:

ИНСПИРАТИВНА „ДОРОТИ“ ЗА ПОГЛЕДОТ КОН СВЕТСКАТА КАТАСТРОФА

кон мултимедијалниот проект „Дороти“

Издадено на: 19.02.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
Мултимедијалниот проект „Дороти.
Учесници:
Македонската опера и балет, италијанската трупа “Фани и Александер” , “Кампнагел” од Хамбург

Клучни зборови:
“Кампнагел” “Фани и Александер” 2007 Македонската Опера и Балет Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат