Наслов:

НАШАТА МЕЛОРИТМИКА ЌЕ НИ ДОНЕСЕ ДОБАР ПЛАСМАН

Разговор со уметничкиот директор на домашниот „Евросонг“

Издадено на: 16.02.2007
Автор: алентина Тодоровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Кире Костов

Клучни зборови:
2006 Валентина Тодоровска Кире Костов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат