Наслов:

ФИЛХАРМОНИЈАТА НА РАБОТ НА УМЕТНИЧКОТО ОПСТОЈУВАЊЕ

Македонската филхармонија во очекување подобри услови за работа

Издадено на: 15.02.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Македонска филхармонија

Клучни зборови:
2007 Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат