Наслов:

МУЗИЧКИТЕ УМЕТНИЦИ НАЈАВУВААТ ПРОТЕСТНИ КОНЦЕРТИ

ПОРАКА ОД МАРГИНИТЕ

Издадено на: 14.02.2007
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Тодор Светиев,
Забелешка:
ПОРАКА ОД МАРГИНИТЕ

Клучни зборови:
2007 Ангелина Димоска Тодор Светиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат