Наслов:

ВИСТИНСКИТЕ РАБОТИ СЕ СЛУЧУВААТ ВО ВИСТИНСКО ВРЕМЕ

Тони Китановски автор на музиката за новиот филм на Иво Трајков

Издадено на: 09.02.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Тони Китановски

Клучни зборови:
2007 Тина Иванова Тони Китановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат