Наслов:

ДА НЕ БЕА КУМАНОВЦИ, СКОПЈАНИ НЕМАШЕ ДА ИМААТ ФИЛХАРМОНИЈА!

ЃОРЃЕ МАРЈАНОВИЌ, РЕДОВЕН ПОСЕТИТЕЛ НА КОНЦЕРТИ

Објавено на: 06.02.2007
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Ѓорѓе Марјановиќ,
Забелешка:
ЃОРЃЕ МАРЈАНОВИЌ, РЕДОВЕН ПОСЕТИТЕЛ НА КОНЦЕРТИ

Клучни зборови:
Ангелина Димоска 2007

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат