Наслов:

НЕ ПОСТОИ ФОРМУЛА ЗА КВАЛИТЕТНО ДЕЛО

Сони Петровски Авторот на операта „Леандер и Косара“

Објавено на: 03.02.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Сони Петровски

Клучни зборови:
Тина Иванова 2007

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат