Наслов:

ВПЕЧАТЛИВА „ШЕХЕРЕЗАДА” СО ГОСТИН ОД УКРАИНА

извонредни настапи на Игор Булачов и Александра Мијалкова

Издадено на: 31.01.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
Римски Корсаков– Римски Корсаков, три балетски сегменти од Петар Илич Чајковски
Учесници:
Македонската опера и балет, Игор Булачов, Александра Мијалкова, Горан Божинов, Киро Павлов,Екрем Хусеин, Марија Ветероска, Маја Бурсаќ, Саша Николовски-Ѓумар

Клучни зборови:
2007 Александра Мијалкова Горан Божинов Екрем Хусеин Игор Булачов Киро Павлов Маја Бурсаќ Марија Ветероска Саша Николовски-Ѓумар Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат