Наслов:

ЕДЕН ИГРАЧ ГОДИШНО ИЛИ РАЗЛИЧЕН ЗА СЕКОЈА ИЗВЕДБА?

„ШЕХЕРЗАДА“ ЈА ВРАЌа ПУБЛИКАТА ВО МОБ

Издадено на: 30.01.2007
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
балетот „Шехерзада“
Учесници:
МОБ, Игор Булачов, Василиј Чичијашвили,
Забелешка:
„ШЕХЕРЗАДА“ ЈА ВРАЌа ПУБЛИКАТА ВО МОБ

Клучни зборови:
2007 Ангелина Димоска Василиј Чичијашвили Игор Булачов МОБ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат