Наслов:

НЕМА ДА ИЗВЕДУВАМЕ НЕДОВРШЕНИ ДЕЛА ОД НАШИТЕ КОМПОЗИТОРИ

МОБ САКА ДА ЈА ВРАТИ ПУБЛИКАТА

Објавено на: 23.01.2007
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Оливер Арсовски,
Забелешка:
МОБ САКА ДА ЈА ВРАТИ ПУБЛИКАТА

Клучни зборови:
Ангелина Димоска 2007 Оливер Арсовски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат