Наслов:

ДВЕСТЕ ЕВРА ЗА СИМФОНИЈА!

(ДЕ)СТИМУЛАЦИЈА НА СОВРЕМЕНАТА МУЗИКА

Издадено на: 22.01.2007
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Стојан Стојков,
Забелешка:
(ДЕ)СТИМУЛАЦИЈА НА СОВРЕМЕНАТА МУЗИКА

Клучни зборови:
2007 Ангелина Димоска Стојан Стојков

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат