Наслов:

СИГУРЕН, ПРЕЦИЗЕН И СТИЛСКИ КУЛТИВИРАН СОЛИСТ

повторна средба со Рамзи Јаса

Објавено на: 18.01.2007
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Л.В. Бетовен: Увертира „Егмонт“, Концерт за пијано и оркестар бр. 5 во Ес дур, Ј. Сибелиус: Симфонија број 1 во Е мол
Учесници:
Македонска филхармонија, Роналд Золман, Рамзи Јаса,

Клучни зборови:
Македонско радио - Радио Скопје Роналд Золман Македонска филхармонија Рамзи Јаса Марко Коловски 2007

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат