Наслов:

ВАЖНО МИ Е ДА БИДАМ КВАЛИТЕТЕН ПЕЈАЧ И ДА И‘ СЛУЖАМ НА МУЗИКАТА

Благој Нацоски - тенор

Објавено на: 10.01.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Благој Нацоски

Клучни зборови:
Благој Нацоски Тина Иванова 2007

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат