Наслов:

НАШИОТ НАРОД ИМА НЕВЕРОЈАТЕН ДУХ И ПОКРАЈ ИНТЕНЗИТЕТОТ НА СТРЕСОТ

Симон Трпчевски смета дека Македонија има средства, но не се користат во вистински цели

Издадено на: 30.12.2006
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Симон Трпчески

Клучни зборови:
2006 Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат