Наслов:

ЖИВОТ ОДРЕДЕН ОД СВОЈОТ ГЛАС

Оперската певица Милка Ефтимова

Објавено на: 18.12.2006
Автор: Утрински весник
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Милка Ефтимова

Клучни зборови:
Милка Ефтимова 2006

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат