Наслов:

ГО ПРОНАЈДОВМЕ ЗВУКОТ НА БАКЛАВАТА

Дејан Сибиновски - Сибо Eден од членовите на квартетот „Баклава“,

Издадено на: 12.12.2006
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Елена Христова, вокал, Никола Николов и Александар Стаматов, тамбури и Дејан Сибиновски - Сибо,

Клучни зборови:
2006 вокал Елена Христова Никола Николов и Александар Стаматов тамбури и Дејан Сибиновски - Сибо Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат