Наслов:

ФУРИОЗЕН НАСТАП НА „ЛЕБ И СОЛ“

вжештена атмосферата во Скопското сајмиште

Објавено на: 11.12.2006
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Леб и сол, Влатко, Кокан, Бодан и Гаро

Клучни зборови:
Леб и сол Тина Иванова 2006 Влатко Кокан Бодан и Гаро

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат