Наслов:

ПРЕПОЗНАТЛИВ БЕЛЕГ НА МАКЕДОНСКАТА ТРАДИЦИЈА

60 години на Фолклорниот ансамбл „Кочо Рацин“

Издадено на: 05.12.2006
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Фолклорниот ансамбл „Кочо Рацин“

Клучни зборови:
2006 Тина Иванова Фолклорниот ансамбл „Кочо Рацин“

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат