Наслов:

РОКЕНРОЛОТ СЕ ЗАНИМАВА СО ЧУВСТВА, А НЕ СО ГОДИНИ

Иги Поп, една од највлијателните фигури во рок-музиката

Издадено на: 29.11.2006
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
„Таксират“ , Иги Поп

Клучни зборови:
„Таксират“ 2006 Иги Поп Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат