Наслов:

КАЛИОПИ ЈА ДОВЕДЕ ПУБЛИКАТА ДО СИЛНА ЕМОТИВНА ЕКСПЛОЗИЈА

уште една потврда дека таа е една и единствена

Издадено на: 29.11.2006
Автор: Валентина Тодоровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Калиопи

Клучни зборови:
2006 Валентина Тодоровска Калиопи

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат