Наслов:

ЌЕ ИМ ГО ВРАТИМЕ СЈАЈОТ НА ОПЕРАТА И НА БАЛЕТОТ

НОВОТО РАКОВОДСТВО НА МОБ НАЈАВУВА

Објавено на: 22.11.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Оливер Арсовски,
Забелешка:
НОВОТО РАКОВОДСТВО НА МОБ НАЈАВУВА

Клучни зборови:
Ангелина Димоска 2004 Оливер Арсовски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат