Наслов:

„ПОЛИФОНИЈА“ ЈА ВООДУШЕВИ ПУБЛИКАТА

Прексиноќа во фоајето на МОБ

Објавено на: 21.11.2006
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
Бохуслав Мартину, Јозеф Бохуслав Ферстер и Лудвиг Шпор
Учесници:
ансамбл „Полифонија“,

Клучни зборови:
Јозеф Бохуслав Ферстер и Лудвиг Шпор Бохуслав Мартину Тина Иванова 2006 ансамбл „Полифонија“

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат