Наслов:

НЕ ПЛАНИРАМ ДА СЕ ВРАТАМ

ПРЕД ВЕЧЕРАШНИОТ НАСТАП НА ДАРКО КОСТОВСКИ

Издадено на: 14.11.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Дарко Костовски,
Забелешка:
ПРЕД ВЕЧЕРАШНИОТ НАСТАП НА ДАРКО КОСТОВСКИ

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска Дарко Костовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат