Наслов:

ИЗДУВАНА ФИЛХАРМОНИЈА

ПОРАДИ ПРОТЕСТ ПРЕКИНАТ КОНЦЕРТ

Објавено на: 04.11.2006
Автор: М. Зафировска
Периодика: Вест
Страна: 11

Учесници:
Македонска филхармонија, Ловро Погорелиќ, Роберт Гутер
Забелешка:
ПОРАДИ ПРОТЕСТ ПРЕКИНАТ КОНЦЕРТ

Клучни зборови:
Македонска филхармонија Роберт Гутер 2006 М. Зафировска Ловро Погорелиќ

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат