Наслов:

ФИЛХАРМОНИЧАРИТЕ ГО ПРЕКИНАА ПРЕКСИНОЌЕШНИОТ КОНЦЕРТ

Незадоволни од условите за работа,

Објавено на: 04.11.2006
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
Симфонија од Чајковски
Учесници:
Македонска фихармонија, Роберт Гутер

Клучни зборови:
Македонска фихармонија Тина Иванова Роберт Гутер 2006 Симфонија од Чајковски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат