Наслов:

ТРАГАМ ПО НОВИ ЗВУЧНИ ПАТУВАЊА

Зоран Спасовски член на групата „Aнастасија“

Објавено на: 02.11.2006
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Зоран Спасовски

Клучни зборови:
Зоран Спасовски Тина Иванова 2006

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат