Наслов:

ФИЛХАРМОНИЧАРИТЕ НАЈСЛАБО ПЛАТЕНИ ВО РЕГИОНОТ

МУЗИКА ЗА ИЧ ПАРИ

Издадено на: 01.11.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Забелешка:
МУЗИКА ЗА ИЧ ПАРИ

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат